THE CUISINE

The cuisine of the 1424 combines the simplicity and conviviality of bistro-type dishes with the sophistication and creativity of gastronomic works of art.

SEE THE MENU

Nous nous réjouissons de vous accueillir, nous avons pris toutes les dispositions pour vous assurer un moment en toute sécurité.


Nous vous rappelons que le port du masque est obligatoire pour vous rendre à table. Respectez les distanciations sociales et privilégiez le paiement sans contact. Renseignez vos coordonnées complètes afin de respecter les ordonnances fédérales et cantonales sur le traçage.

Menu de la semaine du 28 septembre au 02 octobre

 

Entrées

Crème vichyssoise et saucisson vaudois.

Ou

Croute au fromage sur un lit de salade verte.

Plats

Emincé de bœuf suisse façon automnale, riz pilaf, garniture grand-mère

Ou

Filet de limande-sole, polenta crémeuse aux olives, concassée de tomates

Desserts

Choux vanille

Ou

Tarte aux fruits de saison

 

 

Menu complet | CHF 28.00 ou 2 plats | CHF 23.00

Provenance: Boeuf - Suisse / Poisson - Hollande

Toute la carte des mets également disponible les midis


Contactless payment by card is recommended. Thank you

BOOK ONLINE


Seasonal products

Every day in this welcoming restaurant, seasonal local products predominate. Often re-worked into surprising combinations of flavours, they restore to the traditional dishes all their former glory.

A MAGNIFICENT SETTING

Ensconced on the top floor of La Fabrique, the 1424, thanks to its generous bay windows, offers a panorama, of rare beauty, of the shores of Lake Neuchâtel and the Vaud Alps. Here, the eyes are just as pampered as the taste buds.

RESTAURANT OPENING TIMES

Mo-Sa | 11:45 – 14:30 | 18:30 – 23:00
So | 11:45 – 14:30
(Kitchen opening hours : 11:45 – 14:00 | 18:45 – 21:30)


Réservation | +41 24 436 12 27