BISTRONOMIC’ CUISINE THE NEW CHIC

The ‘bistronomic’ cuisine of the 1424 (the word is a contraction of ‘bistro’ and ‘gastronomy’) combines the simplicity and conviviality of bistro-type dishes with the sophistication and creativity of gastronomic works of art.

SEE THE MENU

MENU DU JOUR

Lundi 27 Janvier

Salade du jour

Suprême de volaille à l'andalouse

Cheesecake aux agrumes



Mardi 28  Janvier

Salade d'endives et pointe de bleu de Jersey

Araignée de porc à la lyonnaise

Tarte chocolat mangue



Mercredi 29 Janvier

Consommé de légumes de saison

Filet de cabillaud rôti au fenouil sauvage

Poire belle-hélène













Menu complet | CHF 28.00
2 plats | CHF 23.00

Nos viandes proviennent de Suisse, sauf exceptions signalées

BOOK ONLINE


SAINT-VALENTIN

MENU DU MIDI

Royale de foie gras de canard | émulsion de topinambours et noisettes torréfiées

Boeuf de Tradition Suisse aux carottes | gratin de pommes de terre confites

Croque agrumes moelleux

3 plats | 1 entrée | 1 plat | 1 dessert 60.-

MENU DU SOIR

Royale de foie gras de canard | émulsion de topinambours et noisettes torréfiées

Noix de Saint-Jacques à la truffe de Bonvillars

Boeuf de Tradition Suisse aux carottes | gratin de pommes de terre confites

Assiette de fromages

Croque agrumes moelleux

4 plats | 2 entrées | 1 plat | 1 dessert 85.-

5 plats | 2 entrées | 1 plat | fromages | 1 dessert 95.-

‘BISTRONOMIC’ CUISINE
THE NEW CHIC

Every day in this welcoming restaurant, seasonal local products predominate. Often re-worked into surprising combinations of flavours, they restore to the traditional dishes all their former glory.

A MAGNIFICENT SETTING

Ensconced on the top floor of La Fabrique, the 1424, thanks to its generous bay windows, offers a panorama, of rare beauty, of the shores of Lake Neuchâtel and the Vaud Alps. Here, the eyes are just as pampered as the taste buds.

LE DIMANCHE SOIR AU 1424

VITE & BON

Notre formule du dimanche soir
3 plats uniques, savoureux et rapides: le burger, le poisson ou les pâtes.

RESTAURANT OPENING TIMES

Mon-Sun | 11:45 – 14:30 | 18:30 – 23:00 
(kitchen opening times: 11:45 – 14:00 | 18:30 – 21:30) 
Closed | 01-02-03/01, 01/08, 24-25/12

Bookings| +41 24 436 12 27